Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips HueWCA 9W A60 E27 2set sw EU
Philips HueWCA 9W A60 E27 2set sw EU
63 190 Ft

Philips HueWCA 9W A60 E27 2set sw EU

Philips HueWCA 9W A60 E27 2set sw EU

Varázsoljon hangulatos színeket bármelyik szobába a Philips Hue White and color ambiance E27 kezdőkészlettel. Csatlakoztassa a mellékelt Hue Bridge-et, és számtalan funkcióhoz férhet hozzá. Vezérelheti az alkalmazásból, hangjával és a mellékelt kapcsolóval.

63 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 264 Ft
Részletek

Szinkronizálja a filmeket, tévéműsorokat, zenét és játékokat okoslámpákkal:

Emelje új szintre a szórakozását úgy, hogy a képernyőn látható eseményeket vagy a zene ütemét összehangolja az okosvilágítással.* Válassza ki szabadon, hogyan szeretné szinkronizálni a lámpákat a filmekkel, zenékkel (akár Spotify-integrációval!), tévéműsorokkal vagy játékokkal, és élvezze, ahogyan a szórakozási terület színes fényei reagálnak.  *Hue Bridge szükséges hozzá.

Legyen jó a hangulata a melegtől hidegig terjedő fehér fényű intelligens lámpákkal:

Használja a melegtől a hidegig terjedő fehér fény több mint 50 000 árnyalatából azt, amely illeszkedik a dolgozós, játékos vagy pihenős hangulathoz, függetlenül attól, hogy milyen napszakban van. Keljen fel reggel jobb lábbal hideg, energizáló ragyogó fehér fénynél, és helyezze magát kényelembe este az aranyszínű árnyalatokkal.

Játék az intelligens színes lámpákkal:

Nincsenek korlátok a Philips Hue-val: több mint 16 millió színnel alakíthatja át otthonát tökéletes partihelyszínné, életre kelthet esti meséket és még sorolhatnánk. Használjon beprogramozott, színes fénybeállításokat, amelyek bármikor felidézik a nyár érzését, vagy használja saját fényképét egy különleges emlék felidézésére.

Intelligens fényszabályozás távolról:

A Philips Hue alkalmazással teljes mértékben vezérelheti lámpáit még akkor is, ha éppen nincs otthon. Az alkalmazás használatával ki- és bekapcsolhatja a lámpákat távolról, hogy otthona mindig úgy legyen megvilágítva, ahogyan azt Ön szeretné.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips HueWCA 9W A60 E27 2set sw EU adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!