Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips HueWCA 4.3W GU10 EUR
Philips HueWCA 4.3W GU10 EUR
27 390 Ft

Philips HueWCA 4.3W GU10 EUR

Philips HueWCA 4.3W GU10 EUR

A fehér és színes fény milliónyi árnyalatával világító, GU10 foglalattal szerelt intelligens LED-fényforrással a kívánt hangulat azonnal beállítható, otthonának bármely helyiségében.

27 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 548 Ft
Részletek

Szabályozzon akár 10 lámpát a Bluetooth alkalmazással:

A Hue Bluetooth alkalmazással vezérelheti a Hue intelligens lámpákat otthona egy szobájában. Akár 10 intelligens lámpát is hozzáadhat, és mobilkészülékéről csak egy gomb megérintésével vezérelheti azokat.

Hangvezérlésű világítás:

A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva működik az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel. Az egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

Állítsa be a megfelelő hangulatot a melegtől hidegig terjedő fehér fénnyel:

Ezek a fényforrások és lámpatestek a melegtől a hidegig terjedő fehér fény különböző árnyalatait biztosítják. A teljes fényerő-szabályozással a ragyogótól az alacsony intenzitású éjszakai fényig napi igényeihez állíthatja be világítását tökéletes árnyalattal és fényerővel.

Kifogástalan fénykombináció mindennapi tevékenységekhez:

Könnyebbé és kellemesebbé teheti a napot a négy gyári fénybeállítás, amelyeket különösen a mindennapi feladatokhoz terveztek: Feltöltődés, a Koncentrálás, az Olvasás és a Lazítás. A két hűvös tónusú beállítás, a Feltöltődés és a Koncentrálás segít reggelente elindulni és folyamatosan összpontosítani, míg az Olvasás és a Pihenés melegebb beállításai elősegítik a jó olvasást és a pörgő lélek megnyugvását.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips HueWCA 4.3W GU10 EUR adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!