Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips HueWA 8W A60 E27 3set sw EU
Philips HueWA 8W A60 E27 3set sw EU
54 790 Ft

Philips HueWA 8W A60 E27 3set sw EU

Philips HueWA 8W A60 E27 3set sw EU

Élvezze a megnyugtató és stimuláló fénybeállításokat, vagy hozzon létre saját rutinokat minden előzetes konfiguráció nélkül a Hue White Ambiance E27-es kezdőkészlettel! A készlet tartalmaz egy Hue Bridge-et, 3 okos fényforrást, amelyek a fehér fény teljes spektrumában képesek működni, valamint egy Hue Dimmer switch fényerő-szabályozó kapcsolót

54 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 096 Ft
Részletek

A világítás azonnali vezérlése:

A Hue Dimmer Switch segítségével azonnal vezérelheti a Philips Hue okoslámpákat. Egyetlen gombnyomással csökkentheti vagy növelheti a teljes ház világításának fényerejét, be- vagy kikapcsolhatja világítást, valamint válthat a fénybeállítások között.

Egyszerű, vezeték nélküli telepítés:

A Hue Dimmer Switch elemes, vezeték nélküli kialakításának köszönhetően a mellékelt ragasztószalaggal bárhová felszerelhető. A kapcsolót a fali tartólapjáról levéve távirányítóként használhatja, vagy bármilyen mágneses felületre elhelyezheti.

Legyen jó a hangulata a melegtől hidegig terjedő fehér fényű intelligens lámpákkal:

Használja a melegtől a hidegig terjedő fehér fény több mint 50 000 árnyalatából azt, amely illeszkedik a dolgozós, játékos vagy pihenős hangulathoz, függetlenül attól, hogy milyen napszakban van. Keljen fel reggel jobb lábbal hideg, energizáló ragyogó fehér fénynél, és helyezze magát kényelembe este az aranyszínű árnyalatokkal.

Élvezze a napi feladatokhoz illő intelligens világítást:

Könnyebbé teheti a napot a négy gyári fénybeállítás, amelyeket a mindennapi feladatokhoz terveztek. A két hűvös tónusú beállítás, a Feltöltődés és az Összpontosítás segít reggelente elindulni és folyamatosan összpontosítani, míg az Olvasás és a Pihenés melegebb beállításai elősegítik egy jó könyv élvezetét és a lélek megnyugvását.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips HueWA 8W A60 E27 3set sw EU adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!