Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue mozgás érzékelő
Philips Hue mozgás érzékelő
18 890 Ft

Philips Hue mozgás érzékelő

Philips Hue mozgás érzékelő

Kapcsolja fel okoslámpáit mozgással! Az elemmel működő Hue mozgásérzékelő bárhol elhelyezhető otthonában, és telepítése nagyon egyszerű.

18 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 378 Ft
Részletek

Intelligens lámpák kapcsolása mozgásérzékelőkkel:

Adjon hozzá Philips Hue mozgásérzékelőt intelligens világítási rendszeréhez, amely a mozgás észlelésekor automatikusan kapcsolja a fényeket, így biztonságosan közlekedhet otthonában.

A fényérzékelő észleli a fényt:

A Hue mozgásérzékelő beépített fényérzékelője észleli, ha még elegendő a kinti fény, így a lámpák nem kapcsolnak be, amíg nem szükséges. Ha mégis túl sötét van a helyiségben, állítsa be az érzékelő fényérzékenységét a Philips Hue alkalmazásban, hogy személyre szabja a mozgásérzékelő aktiválását.

A mozgásérzékelő bárhol rögzíthető:

A Philips Hue intelligens lámpák mozgásérzékelője akkumulátorral működik és teljesen vezeték nélküli, ami lehetővé teszi, hogy otthonában bárhová telepíthesse. Helyezheti polcra, egyetlen csavarral felszerelheti a falra vagy a mennyezetre, vagy bármely mágneses felületen rögzítheti a tartozék mágnessel.

A mozgásérzékelős lámpák testre szabása:

A Hue Motion Sensor mozgásérzékelővel a napszakhoz igazíthatja a lámpák bekapcsolását és azok fényerejét. Beállíthatja a mozgásérzékelőt úgy, hogy este irányjelző lágy éjszakai lámpákat kapcsoljon be, napközben pedig ragyogó fehér fénnyel árassza el a helyiségeket.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips Hue mozgás érzékelő adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!