Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue fali kapcsolómodul
Philips Hue fali kapcsolómodul
18 890 Ft

Philips Hue fali kapcsolómodul

Philips Hue fali kapcsolómodul

A lámpakapcsolók mögé szerelhető Philips Hue falikapcsoló-modul segítségével meglévő kapcsolóit Philips Hue okoslámpákkal is használhatja. Ily módon a lámpák áramellátása és elérhetősége mindig biztosítva lesz, sőt a kapcsolókkal válthat egyetlen lámpa, illetve egy szoba vagy zóna fénybeállításai között is.

18 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 378 Ft
Részletek

Az okoslámpák folyamatos áramellátását biztosítja:

Elkerülheti, hogy okoslámpáival megszakadjon a kapcsolat, amikor valaki hagyományos lámpakapcsolóval lekapcsolja a világítást. A falikapcsoló-modul biztosítja az okoslámpák folyamatos áramellátását.

Lámpák, szobák és zónák vezérlése:

Meglévő lámpakapcsolójával vezérelheti az egy szobában vagy zónában található okoslámpákat. Ehhez a Hue alkalmazásban egyszerűen hozzá kell rendelnie a falikapcsoló-modulhoz a vezérelni kívánt lámpákat.

Váltás a fénybeállítások között a lámpakapcsolóval:

A kapcsoló segítségével akár három fénybeállítás között válthat – ehhez egyszerűen kapcsolja fel és le a kapcsolót.

Hue Bridge szükséges hozzá:

A Philips Hue falikapcsoló-modulhoz Hue Bridge (külön megvásárolható) szükséges. Ezenkívül a Hue Bridge lehetővé teszi, hogy a Hue alkalmazásban akár 50 lámpát és 12 kiegészítőt adjon otthona különféle helyiségeihez, időzítőket és rutinokat hozzon létre, és bárhonnan – otthona bármely szegletéből vagy otthonától távolról – vezérelje a világítást.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips Hue fali kapcsolómodul adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!