Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue Tap dial switch EU White
Philips Hue Tap dial switch EU White
20 990 Ft

Philips Hue Tap dial switch EU White

Philips Hue Tap dial switch EU White

A fekete vagy fehér színben kapható Tap dial switch kapcsoló egyes gombjaival akár három szobát vagy egy zónát is vezérelhet. A tárcsát elforgatva növelheti vagy csökkentheti a fényerőt. Szerelje a falra, helyezze mágneses felületre, vagy használja távirányítóként.

20 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 420 Ft
Részletek

Kényelmes sokoldalúság:

Vezérelje teljes okosvilágítási rendszerét otthonának bármely pontjáról telefon vagy táblagép nélkül!

Egyéni vezérlés:

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheti a lámpáit.

Állítson be azonnal fényjeleneteket:

A fekete vagy fehér színű, elegáns kialakítású, matt felületű Philips Hue Tap tárcsás kapcsoló lehetővé teszi, hogy otthona bármelyik helyiségében fényjeleneteket állítson be. Programozza be az egyes gombokat 3 különálló szoba vagy zóna vezérlésére, és válasszon mindegyikhez egy jelenetet.

Állítsa könnyedén a fényerőt az elforgatásával:

A Tap tárcsás kapcsolót öntapadó hátlapjával a falra helyezheti, bármilyen mágneses felületen rögzítheti, vagy a fali lemezről levéve távirányítóként is használhatja.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips Hue Tap dial switch EU White adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!