Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue Signe színátmenetes állólámpa
Philips Hue Signe színátmenetes állólámpa
138 890 Ft

Philips Hue Signe színátmenetes állólámpa

Philips Hue Signe színátmenetes állólámpa

Egészítse ki otthona berendezését a karcsú, elegáns formájú és fekete színű, színátmenetes fényű Signe állólámpával, amely több színt kombinálva egyedi fényátmenetekkel festi meg a falakat.

138 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 778 Ft
Részletek

Átmenetek nélküli színkeverés:

Keverjen több színt átmenetek nélkül egyetlen lámpával! A színek természetes módon egymásba olvasnak, és gyönyörű fényt sugározva egyedi fényhatást teremtenek.

Szabályozzon akár 10 lámpát a Bluetooth alkalmazással:

A Hue Bluetooth alkalmazással vezérelheti a Hue intelligens lámpákat otthona egy szobájában. Akár 10 intelligens lámpát is hozzáadhat, és mobilkészülékéről csak egy gomb megérintésével vezérelheti azokat.

Hangvezérlésű világítás:

A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva működik az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel. Az egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

Állítsa be a megfelelő hangulatot a melegtől hidegig terjedő fehér fénnyel:

Ezek a fényforrások és lámpatestek a melegtől a hidegig terjedő fehér fény különböző árnyalatait biztosítják. A teljes fényerő-szabályozással a ragyogótól az alacsony intenzitású éjszakai fényig napi igényeihez állíthatja be világítását tökéletes árnyalattal és fényerővel.

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips Hue Signe színátmenetes állólámpa adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!