Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue Kültéri érzékelő
Philips Hue Kültéri érzékelő
25 190 Ft

Philips Hue Kültéri érzékelő

Philips Hue Kültéri érzékelő

Vezérelje automatikusan kültéri világítását Philips Hue kültéri érzékelővel. Az elemmel működő és teljes egészében vezeték nélküli érzékelőt bárhová elhelyezheti, és amikor elsétál előtte, a világítás bekapcsol.

25 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 504 Ft
Részletek

Meleg fogadtatás minden nap:

Élje át a kényelmet, amikor a fények automatikusan bekapcsolnak, amikor megérkezik. Amikor kipakol az autóból és belép az épületbe, kényelmes külső világítás kíséri. Átjönnek a barátai? Ahogy közelednek a bejárathoz, fogadja őket finoman bekapcsoló fényekkel.

Telepítése mindössze percek kérdése:

A kültéri érzékelők könnyen felszerelhetők és teljesen vezeték nélküliek. Nincs szükség villanyszerelőre a telepítéshez. Csomagolja ki az érzékelőt, állítsa be az alkalmazáson keresztül, és telepítse oda, ahová csak akarja. Az érzékelő konfigurálása, valamint a mozgás- és fényérzékelés érzékenységének beállítása is a Philips Hue alkalmazással történik.

Helyezze oda, ahová csak szeretné:

A készlet különböző szerelési elemekkel van ellátva, így sík falra, fal belső vagy külső sarkára és oszlopra is felszerelhető. Rúdra vagy ereszre is fel lehet szerelni. Így tökéletes az előkertben, az ajtó környezetében, a garázsban vagy a ház körül, ahol csak szükséges.

Ellenáll minden időjárási körülménynek:

Ezt a Philips Hue kültéri érzékelőt kifejezetten kültéri használatra tervezték, és szigorú teszteknek vetették alá a megfelelő üzembiztonság érdekében. A lámpa IP54-es értékkel rendelkezik: védett a bármilyen irányból ráfröccsenő vízzel szemben. A termék ellenáll a heves esőzésnek és más időjárási körülményeknek.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips Hue Kültéri érzékelő adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!