Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue Infuse nagy mennyezeti lámpa
Philips Hue Infuse nagy mennyezeti lámpa
126 090 Ft

Philips Hue Infuse nagy mennyezeti lámpa

Philips Hue Infuse nagy mennyezeti lámpa

Töltse meg terét fénnyel, miközben finom fényt vet a mennyezetre a nagyméretű, fekete színű Infuse mennyezeti lámpával, amely nagyobb terekbe, például nappalikba készült. Teremtse meg a hangulatot színes fényekkel, vagy lazítson meleg árnyalatokkal.

126 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 522 Ft
Részletek

Teremtsen személyre szabott élményt a színes okosvilágítással:

A fény milliónyi színével átalakíthatja otthona bármelyik helyiségét, és azonnal egyedi hangulatot teremthet. Egyetlen gombnyomással rózsaszínű ragyogással áraszthatja el nappaliját, vagy élénk színekkel világíthatja meg egész otthonát, hogy bármelyik otthon töltött estéjét személyre szabott partivá varázsolja.

Fedezze fel az okosvilágítási funkciók teljes skáláját a Hue Bridge segítségével:

A Hue Bridge elérhetővé teszi mindazokat a funkciókat, amelyek az okosvilágítást valóban intelligenssé teszik – vezérlés távolról, hangvezérlés, automatizált világítás stb. Egészítse ki rendszerét a Hue Bridge eszközzel, hogy sok más mellett magával ragadó élményhez jusson és kihasználhassa a biztonságos és megbízható technológia előnyeit. A Hue Bridge az okosvilágítás kulcsa – amilyet eddig még nem látott.

Állítson be a kezét felszabadító hangvezérlést:

A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva együttműködik a Google Asszisztenssel vagy az Amazon Alexával. Egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

Optimalizált fénybeállítások a mindennapi tevékenységekhez:

Az előre meghatározott Philips Hue fénybeállításokkal a világítást a nap folyamán a hangulatához vagy a tevékenységeihez igazíthatja. Kezdje a napot a Feltöltődés beállítás ragyogó fehér fényével, vagy relaxáljon a Lazítás finom, puha fényénél. Könyvet olvas a fürdőben? Aktiválja az Olvasás beállítást a megfelelő világításért.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips Hue Infuse nagy mennyezeti lámpa adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!