Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue Enrave nagy mennyezeti lámpa
Philips Hue Enrave nagy mennyezeti lámpa
109 290 Ft

Philips Hue Enrave nagy mennyezeti lámpa

Philips Hue Enrave nagy mennyezeti lámpa

A nagyméretű, fekete színű Enrave mennyezeti lámpát nagy terekbe, például nappaliba tervezték, modern formával és meleg-hideg árnyalatú fehér fénnyel. Fénygyűrűt vet a mennyezetre, miközben erőteljes ragyogással világít lefelé.

109 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 186 Ft
Részletek

Teremtsen személyre szabott élményt a színes okosvilágítással:

A fény milliónyi színével átalakíthatja otthona bármelyik helyiségét, és azonnal egyedi hangulatot teremthet. Egyetlen gombnyomással rózsaszínű ragyogással áraszthatja el nappaliját, vagy élénk színekkel világíthatja meg egész otthonát, hogy bármelyik otthon töltött estéjét személyre szabott partivá varázsolja.

Fedezze fel az okosvilágítási funkciók teljes skáláját a Hue Bridge segítségével:

A Hue Bridge elérhetővé teszi mindazokat a funkciókat, amelyek az okosvilágítást valóban intelligenssé teszik – vezérlés távolról, hangvezérlés, automatizált világítás stb. Egészítse ki rendszerét a Hue Bridge eszközzel, hogy sok más mellett magával ragadó élményhez jusson és kihasználhassa a biztonságos és megbízható technológia előnyeit. A Hue Bridge az okosvilágítás kulcsa – amilyet eddig még nem látott.

Állítson be a kezét felszabadító hangvezérlést:

A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva együttműködik a Google Asszisztenssel vagy az Amazon Alexával. Egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

Optimalizált fénybeállítások a mindennapi tevékenységekhez:

Az előre meghatározott Philips Hue fénybeállításokkal a világítást a nap folyamán a hangulatához vagy a tevékenységeihez igazíthatja. Kezdje a napot a Feltöltődés beállítás ragyogó fehér fényével, vagy relaxáljon a Lazítás finom, puha fényénél. Könyvet olvas a fürdőben? Aktiválja az Olvasás beállítást a megfelelő világításért.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips Hue Enrave nagy mennyezeti lámpa adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!