Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue fényerő-szabályzó kapcsoló EU/UK v2
Philips Hue fényerő-szabályzó kapcsoló EU/UK v2
9 290 Ft

Philips Hue fényerő-szabályzó kapcsoló EU/UK v2

Philips Hue fényerő-szabályzó kapcsoló EU/UK v2

Csökkentse vagy növelje egy szoba világításának fényerejét, váltson a fénybeállítások között, vagy optimalizálja a világítást a napszaknak megfelelően. A Hue Dimmer Switch kapcsolót felszerelheti falra vagy mágneses felületre, vagy otthonában bárhol a világítás távirányítójaként használhatja.

9 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 186 Ft
Részletek

A világítás azonnali vezérlése:

A Hue Dimmer Switch segítségével azonnal vezérelheti a Philips Hue okoslámpákat. Egyetlen gombnyomással csökkentheti vagy növelheti a teljes ház világításának fényerejét, be- vagy kikapcsolhatja világítást, valamint válthat a fénybeállítások között.

Egyszerű, vezeték nélküli telepítés:

A Hue Dimmer Switch elemes, vezeték nélküli kialakításának köszönhetően a mellékelt ragasztószalaggal bárhová felszerelhető. A kapcsolót a fali tartólapjáról levéve távirányítóként használhatja, vagy bármilyen mágneses felületre elhelyezheti.

Váltás a fénybeállítások között egyetlen gombnyomással:

A Hue gombjának megnyomásával négy fénybeállítás – Olvasás, Lazítás, Feltöltődés és Koncentrálás – között válthat. Hue Bridge eszközzel párosítva testreszabhatja a kapcsolót: hozzáadhatja kedvenc fénybeállításait, vagy beállíthatja a napszaknak tökéletesen megfelelő fényt.

Testreszabott vezérlés:

A Hue Dimmer Switch kapcsolót Hue Bridge eszközzel párosítva vezérelheti otthonának bármely lámpáját, szobáját vagy zónáját, függetlenül attól, hogy a kapcsoló hol található, ezenkívül tetszése szerint testreszabhatja a kapcsoló működését.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips Hue fényerő-szabályzó kapcsoló EU/UK v2 adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!