Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue Centris 4-es mennyezeti szpotlámpa
Philips Hue Centris 4-es mennyezeti szpotlámpa
206 290 Ft

Philips Hue Centris 4-es mennyezeti szpotlámpa

Philips Hue Centris 4-es mennyezeti szpotlámpa

Egyetlen lámpatesttel kielégítheti funkcionális és hangulatvilágítási igényeit is. A fekete Centris tartalmaz egy fix rögzítésű mennyezeti lámpát és négy, egyedileg irányba állítható spotlámpát is. Az igazán egyedi megjelenéshez állítsa a lámpatest minden fényforrását a több millió lehetséges szín egyikére.

206 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 126 Ft
Részletek

Funkcionális és hangulatvilágítás egyetlen lámpatestben:

A Philips Hue Centris egy olyan mennyezeti lámpában ötvözi a funkciót és az esztétikus megjelenést, amelyben a központi lámpatestet egyenként állítható szögű spotlámpák egészítik ki, amelyekkel kiemelhetők a szoba különböző részei. A Centris több millió színben tud ragyogni, de a fehér különböző árnyalatai – a melegtől a hidegig – sem jelentenek gondot neki, de az élettelibb megjelenéshez az egyes lámpák színe egyénileg is beállítható.

Teremtsen személyre szabott élményt a színes okosvilágítással:

A fény milliónyi színével átalakíthatja otthona bármelyik helyiségét, és azonnal egyedi hangulatot teremthet. Egyetlen gombnyomással rózsaszínű ragyogással áraszthatja el nappaliját, vagy élénk színekkel világíthatja meg egész otthonát, hogy bármelyik otthon töltött estéjét személyre szabott partivá varázsolja.

Fedezze fel az okosvilágítási funkciók teljes skáláját a Hue Bridge segítségével:

A Hue Bridge elérhetővé teszi mindazokat a funkciókat, amelyek az okosvilágítást valóban intelligenssé teszik – vezérlés távolról, hangvezérlés, automatizált világítás stb. Egészítse ki rendszerét a Hue Bridge eszközzel, hogy sok más mellett magával ragadó élményhez jusson és kihasználhassa a biztonságos és megbízható technológia előnyeit. A Hue Bridge az okosvilágítás kulcsa – amilyet eddig még nem látott.

Állítson be a kezét felszabadító hangvezérlést:

A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva együttműködik a Google Asszisztenssel vagy az Amazon Alexával. Egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips Hue Centris 4-es mennyezeti szpotlámpa adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!