Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue Centris 2-es mennyezeti Szpotlámpa
Philips Hue Centris 2-es mennyezeti Szpotlámpa
130 390 Ft

Philips Hue Centris 2-es mennyezeti Szpotlámpa

Philips Hue Centris 2-es mennyezeti Szpotlámpa

Egyetlen lámpatesttel kielégítheti funkcionális és hangulatvilágítási igényeit is. A fekete Centris tartalmaz egy fix rögzítésű mennyezeti lámpát és két, egyedileg irányba állítható spotlámpát is. Az igazán egyedi megjelenéshez állítsa a lámpatest minden fényforrását a több millió lehetséges szín egyikére.

130 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 608 Ft
Részletek

Funkcionális és hangulatvilágítás egyetlen lámpatestben:

A Philips Hue Centris egy olyan mennyezeti lámpában ötvözi a funkciót és az esztétikus megjelenést, amelyben a központi lámpatestet egyenként állítható szögű spotlámpák egészítik ki, amelyekkel kiemelhetők a szoba különböző részei. A Centris több millió színben tud ragyogni, de a fehér különböző árnyalatai – a melegtől a hidegig – sem jelentenek gondot neki, de az élettelibb megjelenéshez az egyes lámpák színe egyénileg is beállítható.

Fedezze fel az okosvilágítási funkciók teljes skáláját a Hue Bridge segítségével:

A Hue Bridge elérhetővé teszi mindazokat a funkciókat, amelyek az okosvilágítást valóban intelligenssé teszik – vezérlés távolról, hangvezérlés, automatizált világítás stb. Egészítse ki rendszerét a Hue Bridge eszközzel, hogy sok más mellett magával ragadó élményhez jusson és kihasználhassa a biztonságos és megbízható technológia előnyeit. A Hue Bridge az okosvilágítás kulcsa – amilyet eddig még nem látott.

Állítson be a kezét felszabadító hangvezérlést:

A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva együttműködik a Google Asszisztenssel vagy az Amazon Alexával. Egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

Optimalizált fénybeállítások a mindennapi tevékenységekhez:

Az előre meghatározott Philips Hue fénybeállításokkal a világítást a nap folyamán a hangulatához vagy a tevékenységeihez igazíthatja. Kezdje a napot a Feltöltődés beállítás ragyogó fehér fényével, vagy relaxáljon a Lazítás finom, puha fényénél. Könyvet olvas a fürdőben? Aktiválja az Olvasás beállítást a megfelelő világításért.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Philips Hue Centris 2-es mennyezeti Szpotlámpa adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!