Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Nuki Keypad Fekete
Nuki Keypad Fekete
32 490 Ft

Nuki Keypad Fekete

Nuki Keypad fekete

Tökéletes kiegészítése a Nuki Smart Lock-odnak. Egyszerűen add meg a 6 jegyű hozzáférési kódot, hogy könnyű hozzáférést biztosíts otthonodhoz neked és a vendégeidnek.

32 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 650 Ft
Részletek

Mindig a közeledben:
Elfelejtetted a telefonodat? Lemerült az akkumulátorod? Nincs probléma! A Nuki Keypad segítségével könnyen kinyithatod az előző ajtódat, beírva a hozzáférési kódot.

Egyszerű mindenki számára:
A Nuki Keypad ideális azok számára, akiknek nincs saját okostelefonjuk. Emellett jó tartalék lehet, ha váratlanul lemerül a telefonod akkumulátora.

Biztonság és kényelem:
A 6 jegyű hozzáférési kódok és az titkosított kommunikáció a legmagasabb szintű biztonságot garantálják - ez azt jelenti, hogy otthonod biztonságban van a nem kívánt vendégektől.

Egyszerű telepítés:
A Nuki Keypad néhány perc alatt felszerelhető az előszobai ajtód külső részére. A Keypadet két gombelem látja el energiával, így nem szükséges vezetékeket vagy kábeleket csatlakoztatni.

Egyedi hozzáférési kódok:
Minden Nuki Keypad akár 100 különböző hozzáférési kódot is tárolhat. A Nuki alkalmazás tevékenységi naplójának köszönhetően mindig nyomon követheted, hogy ki lép be az otthonodba.

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Nuki Keypad adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek