Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Nuki Box
Nuki Box
143 990 Ft

Nuki Box

Nuki Box

A Nuki Box csatlakozik a meglévő elektromos nyitórendszerhez, és intelligens ajtónyitóként működik - az Auto Unlock vagy a Nuki alkalmazás segítségével.

143 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 880 Ft
Részletek

Nincs szükség Wi-Fi-re:
Az integrált eSIM kártya és a Bluetooth Low Energy technológia segítségével a Nuki Box még akkor is működik, ha nincs Wi-Fi kapcsolat.

Számtalan lehetséges alkalmazás:
A Nuki Boxot lehet használni lakóépületek bejárati és garázskapuihoz, társasházak területeihez vagy közösségi terekhez, de kreatívan beépíthető okos otthonokba is.

Egyedi adminisztratív szintek:
Az al-egységek hozzárendelhetők egy címhez. Ez lehetőséget ad a lakóknak, tagoknak, szolgáltatóknak stb., hogy maguk kezeljék a Nuki Boxot.

Digitális hozzáférés:
mindenkinek Ezzel az intelligens utólagos megoldással egy épület összes lakója teljes körűen kihasználhatja a digitális hozzáférési rendszert egyetlen eszközzel.

Az adatvédelem az első:
A hozzáférési tevékenységek részletes naplóját csak az apartman tulajdonosai és bérlői tekinthetik meg. Ez biztosítja, hogy a magánélet mindig védve legyen.

Maximális biztonság:
Az eszköz és a Nuki Box közötti kommunikáció titkosított SSL kapcsolaton keresztül történik a felhőben.

Soha többé ne veszíts el kulcsot:
Nincs több elveszett kulcs vagy drága zárcsere: A Nuki segítségével könnyen kezelheted a digitális hozzáférési engedélyeket a Nuki Web segítségével.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUM:

Nuki Box adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek