Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 1m ext
Philips Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 1m ext
12 690 Ft

Philips Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 1m ext

Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 1m ext

Ezzel az 1 méteres toldóelemmel akár 10 m-re is meghosszabbíthatja a fényszalagot, így nagyobb területet fedhet le fénnyel. Kizárólag Lightstrip Plus fényszalagokkal használható.

12 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 254 Ft
Részletek

Bluetooth-kompatibilis Lightstrip Plus szükséges:

Ez a termék kizárólag a Philips Hue Lightstrip Plus Bluetooth-kompatibilis verziójának meghosszabbításához használható. A Bluetooth-kompatibilis Lightstrip alapcsomag csomagolásán Bluetooth-logó látható.

Akár 10 méterig hosszabbítható:

1 méteres hosszabbítóelemek* hozzáadásával akár 10 méterre is meghosszabbíthatja a Philips Hue Lightstrip Plus fényszalagot, így nagyobb felületeket is lefedhet és szélesebb körben használhatja a szalagot. A mélyedések ragyogó megvilágításától a folyosók vagy lépcsőházak tájékozódási világításáig, bármi lehetséges. A Philips Hue Lightstrip Plus teljes körű színkonzisztenciát kínál, az elsőtől az utolsó hosszabbító egységig.*A hosszabbítás csak Bluetooth-kompatibilis verzióval lehetséges.

Ragyogó fény a funkcionális és hangulatvilágításhoz:

Nagyszerű fénylefedettségükkel a teljes hosszukon és 1600 lumenes fénykibocsátásukkal a Philips Hue fénycsíkok elegendő fényt biztosítanak ahhoz, hogy dekoratív és funkcionális fényforrásként egyaránt használható legyenek.

Hangvezérlésű világítás:

A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva működik az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel. Az egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Hue Lightstrip Plus V4 EMEA 1m ext adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!