Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue Iris gen4 black
Philips Hue Iris gen4 black
46 290 Ft

Philips Hue Iris gen4 black

Philips Hue Iris gen4 black

Teremtsen hangulatot otthonában a stílusos, fehér színű Philips Hue Iris lámpával! Az Iris lámpa kifinomult, egyedi hatást nyújt: fénye színbe borítja a falakat, és gyengéd háttérfényt ad ki. A Hue Bridge-dzsel hozzájut az intelligens világítási funkciók teljes választékához is.

46 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 926 Ft
Részletek

A szépség és az intelligens működés ötvözete:

Megújult a Philips Hue Iris lámpa ikonikus formaterve! A fekete és fehér színben kapható Iris lámpa szövettel bevont kábellel, átgondolt anyagválasztékkal, alumínium belső csővel és egyedi fényhatással rendelkezik. Ez a kifinomult, intelligens lámpa felületeket festő megvilágítást és gyengéd háttérfényt biztosít.

Egy stílusos „plug-and-play” lámpa:

A Philips Hue Iris egyedi stílusa bármilyen lakberendezést ki tud egészíteni. Helyezze otthonában bárhová: a nappali falát színes, míg a hálót gyengéd fénnyel világíthatja meg.

Intelligens megvilágítás természetesebb ébredéshez és elalváshoz:

Párosítsa a Philips Hue Iris Limited Edition lámpát a Hue Bridge-dzsel, hogy az ébredési és elalvási programok segítségével természetesebben ébredjen és aludjon el. A lámpa különösen alacsony fényerőre szabályozható le, és szórt háttérfénnyel rendelkezik, így személyre szabott napkeltére ébredhet, amint a fények gyengéden erősödnek, este pedig fokozatosan csökkentheti a meleg fehér fényt, így könnyebben pihenhet vagy alhat.

Kifogástalan fénykombináció mindennapi tevékenységekhez:

Könnyebbé és kellemesebbé teheti a napot a négy gyári fénybeállítás, amelyeket különösen a mindennapi feladatokhoz terveztek: Feltöltődés, a Koncentrálás, az Olvasás és a Lazítás. A két hűvös tónusú beállítás, a Feltöltődés és a Koncentrálás segít reggelente elindulni és folyamatosan összpontosítani, míg az Olvasás és a Pihenés melegebb beállításai elősegítik a jó olvasást és a pörgő lélek megnyugvását.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

Hue Iris gen4 black adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!