Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips Hue Bridge
Philips Hue Bridge
25 190 Ft

Philips Hue Bridge

Philips Hue Bridge
Philips Hue Bridge

PHILIPS HUE Bridge

A Philips Hue okosvilágítási rendszer központja, a Hue Bridge segítségével akár 50 lámpát és tartozékot is csatlakoztathat és vezérelhet. Egyszerűen csatlakoztassa és használja a Hue alkalmazást a rutinok, az időzítők, a személyre szabott világítási témák és egyebek beállítására.

25 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 504 Ft
Részletek

Intelligens szabályozás:

Csatlakoztassa intelligens lámpáit a Hue Bridge-hez, és töltse le a Hue alkalmazást, hogy otthona az elképzelése szerint legyen kivilágítva attól függetlenül, hogy Ön éppen hol van. Állítsa be a rendszeres megvilágításokat az alkalmazásban, így az a megadott időben bekapcsolja a fényeket, mintha Ön otthon lenne; így nyugodtan lehet távol.

Mindig naprakész:

A Philips Hue az intelligens fényforrások biztonságos és megbízható, alacsony energiaigényű szabályozását lehetővé tevő ZigBee technológiát használja. A rendszer összes új funkciófrissítése és javítása automatikus az Ön Hue intelligens lámpáin.

Intelligens otthonautomatizálási központ:

A Hue Bridge a személyi Philips Hue intelligens világítási rendszer alapvető eleme. Ez a működés agya, és mind az intelligens izzókkal, mind a Hue alkalmazással kommunikál az együttműködés biztosítása érdekében. Ezenkívül lehetővé teszi az intelligens otthoni automatizálási funkciókat is, mint például ütemezési rutinok és időzítők.

Hangvezérlésű világítás:

A Hue Bridge-hez csatlakoztatott lámpáit párosíthatja az Alexa, az Apple HomeKit és Google Assistant rendszerrel, és hangvezérléssel működtetheti világítását. Egyszerű utasításokkal be- és kikapcsolhatja a lámpákat, szabályozhatja a fényerőt, és a világítási témát is beállíthatja.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

PHILIPS HUE Bridge adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!