Kérdésed van? +36 99 799 699shop@digitop.hu

Philips COL Hue Go V2 white
Philips COL Hue Go V2 white
37 890 Ft

Philips COL Hue Go V2 white

Philips COL Hue Go V2 white

Vigye magával az intelligens világítást a Go kiemelő fényforrással. Az erőteljes színes fénytől a lágy hangulatfényig a Go kiemelő fényforrás segítségével mindig tökéletes légkört teremthet. Különálló lámpaként is használható, de Bridge-hez csatlakoztatva otthona intelligens világítási rendszerének része is lehet.

37 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 758 Ft
Részletek

Hordozható intelligens fényforrás:

A Hue Go hordozható kiemelő lámpa a beépített, újratölthető akkumulátorának köszönhetően valóban bárhol használható. Vigye magával a lámpát, amikor elutazik, állítsa a középpontba a romantikus vacsoráknál, vagy vigye ki a szabadba a nyári partik hangulatának emelésére. Élvezze a fényt a 2,5 órán át használható ragyogó intelligens világítástól a 18 órás Cozy Candle gyertyaláng fényhatásig.

Vezérlés a termékről:

Módosítsa a világítási beállításokat közvetlenül a lámpán található gombbal. A gomb megnyomásával válthat a különleges fénybeállítások – például a Vasárnapi kávé és az Elvarázsolt erdő – között. A színek közötti váltáshoz nyomja meg kétszer és a második megnyomásnál tartsa lenyomva a gombot. 

Természetes, dinamikus fényhatások:

Tegye még hangulatosabbá a különleges pillanatokat az élő fénnyel. A rendelkezésre álló dinamikus fényhatások választéka: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest és Night Adventure. Bármilyen szituációhoz a tökéletes hangulat megteremtése egy nagyszerű kaland.

Teremtsen személyre szabott élményt a színes intelligens világítással:

Alakítsa át otthonát több mint 16 millió színnel, azonnal megteremtve a megfelelő hangulatot bármilyen eseményhez. Egy gombnyomásra beállíthat egy ünnepi hangulatot egy bulihoz, átalakíthatja nappaliját moziteremmé, kiemelheti otthona dekorációját színes világítással és még sorolhatnánk.

 

LETÖLHETŐ DOKUMENTUM:

COL Hue Go V2 white adatlap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!